Gala

Gala - több mint 50 éve kínál kiváló megoldásokat egyedi stílusú fürdőszobákhoz.

Az innováció és a fenntartható beruházások a Gala megalakulása óta tapasztalható folyamatos növekedésnek az alappillérei, megnégyszerezték a kezdeti termelést.

Olyan minőségi és formatervezési termékeket kínálnak, amelyek kielégítik a fogyasztók maximális igényeit.

A Gala egy különleges és megkülönböztető márka. Termékeinek kialakítása összhangban van a jelenlegi értékek és életstílus kifejezésével.

Egy megbízható márka amelyet több mint 50 éves fennállás támaszt alá, valamint a megfelelő minőségi tanúsítványok, amelyek ezt igazolják.

A környezet tiszteletben tartása, a fenntarthatóság ma minden eddiginél jobban szükséges a jövő biztosításához mindenki számára. Gala felelősen cselekszik azért, hogy ezt a jövőt elérje.

Minden gyártási, kereskedelmi, marketing tevékenység a burgosi ​​központban található, 250 000 m2 területtel. Spanyolország területén 10 leányvállalat működik a belföldi kereskedelmi tevékenység fejlesztésére, valamint egy külön exportosztály, amely több mint 50 országban tevékenykedik.

A kezdetektől fogva szükségét érezték a határok megnyitásának és a márka kiterjesztésének világszerte. A a Gala manapság öt kontinensen jelen lévő vállalat, amely Európában különös befolyással bír, annak ellenére, hogy termékeik nagyon különböző piacokra jutnak el, például Hongkongba, Kanadába, Chilébe és Ausztráliába, ahol nagyra értékelik őket minőségük és dizájnjuk miatt.