Kaldewei

A kiváló minőségű acélzománcból készült zuhanyfelületek, mosdók és fürdőkádak vezető nemzetközi gyártójaként a KALDEWEI több mint 80 országban van jelen, köztük tizenkét leányvállalattal Kínában, Angliában, Franciaországban, Olaszországban, Ausztriában, Lengyelországban, Oroszországban, Svájcban, Spanyolország és Délkelet-Ázsia, Csehország és az USA-ban. A projektek döntéshozói és a magánépítők világszerte értékelik a KALDEWEI acélzománc számos előnyét, amelyet számos első osztályú szállodában használnak.

100 SZÁZALÉK "MADE IN GERMANY"
Legyen szó zuhanyfelületről, kádról vagy mosdókagylóról – a KALDEWEI fürdőszobák ugyanabból az anyagból készülnek ugyanazokkal a magas minőségi követelményekkel. A cég kizárólag a németországi ahleni telephelyen gyártja termékeit – a zománc és acélformázás gyártásától a KALDEWEI zománcozásig. 

Négy generáció óta a Kaldewei család irányítja a céget.

Acél és üveg – két nagyon hiteles, természetes anyag, amelyeket évszázadok óta értékelnek, és mindegyiknek megvan a maga egyedi anyagtulajdonsága. Az acél az erőt, a nagy rugalmasságot, a robusztusságot és az alakíthatóságot jelenti. Az üveg különösen ellenáll a kémiai vagy hőterhelésnek, és kiváló megjelenést biztosít. A robusztus acél és a kopásálló üveg elválaszthatatlan kötést alkot a KALDEWEI acélzománcban, amely az adott anyag erősségeit egy ideális szimbiózisban egyesíti. A KALDEWEI az egyetlen tartálygyártó, amely maga fejlesztette ki a zománc receptjét, és saját olvasztókemencében állítja elő a zománcot. A KALDEWEI acélzománc egyedülálló.