Laufen

Laufen - ez az 1892-ben alapított svájci márka a minőség és a funkcionalitás szimbiózisát tükrözi. Egy prémium márka, globális forgalmazási hálózattal. A vállalat kompetenciája a szaniterek területén szerzett tudása. 129 éve gyártja svájci pontossággal a szanitereket már a legmodernebb üzemekben. A gyártásban résztvevő országok Svájc mellett: Ausztria, Csehország, Lengyelország

A dizájn két fő formatervezési irányzatot egyesít, az olasz érzelmességet délről, valamint a tervezés pontosságának és tisztaságának északi hagyományait. Olyan termékeket gyárt, melyek lehetővé teszik a víz - értékes erőforrás - takarékos felhasználását, ily módon bizonyítja elkötelezettségét a természeti erőforrások és a környezetbarát termelés iránt.

A márka fenntarthatósági kötelezettségvállalása beágyazódott a jövőképbe, hogy a legjobb prémium fürdőszobai termékeket állítsa elő, és fenntartható, felelősségteljes módon fejlődjön. Ezáltal a Laufen vállalja, hogy a termékek életciklusának holisztikus megközelítését alkalmazza, stratégiákat dolgoz ki az összes szakasz javítására.

A Laufen esetében a minőségnek két fő szempontja van: A gyártási ismeretek és a magas szintű tudás, amelyeket a kész fürdőszobában valósít meg. A legnagyobb kihívást a tervezés mélyreható ismerete jelenti. A fejlesztés és a gyártás szorosan együttműködik a tervezés és a minőség optimális megvalósítása érdekében, ezáltal törekednek a legmagasabb fokú elégedettség elérésére.