Rólunk

Vezérfonalunk a 40 éves működésünk alatt mintsem változott. Értéket adni és szolgálni vásárlóinkat. Eddigi tevékenységünk alatt létrehoztuk az ország egyik legnagyobb fürdőszoba bemutatótermét. Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően képesek voltunk a modern, trendi burkolatok, szaniterek és fürdőszoba berendezések otthonává válni. Jelenleg a legszélesebb termékpalettával rendelkezünk. Olyan termékeket is kínálunk, melyeket más hazai üzletben nem találsz meg.

Szolgáltatásaink

Méretre vágás, szegély és lépcsőelem készítése

A kiválasztott burkolatot méretre vágjuk és egyedülálló módon szegélyek és lépcsőelemek készítését is vállaljuk, így minden hibátlanul fog illeszkedni a fürdőszobádba. Egyeztessünk, hogy mire van szükséged, és már neki is látunk.

3D tervezés

3D látványtervet készítünk, hogy a fürdőszobád berendezése teljes mértékben a személyes igényeid szerint alakuljon. Add meg a helyiség méretét, elrendezését és a kiválasztott berendezést, és már készítjük is számodra a 3D tervet.

Tanácsadás a bemutatótermekben

Szakértő tanácsadóink több évtizedes tapasztalatik és szakmai tudásuk megosztásával járulnak hozzá, hogy még közelebb kerülj a tökéletes fürdőszobád tökéletes kialakításához.

Házhoz szállítás

Mi történik a díjmentes konzultáció után? Szakértő tanácsadónk veled közösen kiválaszt 10 db burkolatmintát, melyeket személyesen, előre egyeztetett időpontban visz el hozzád. Csakis olyan időpontban megyünk, amikor Neked biztosan megfelel.

Küldetésünk

“Küldetésünk, hogy a modern világ igényeit szem előtt tartva, de a hagyományos értékeket sem feledve kínáljunk megoldásokat otthonra és szervezeteknek egyaránt.”

Hiszünk abban, hogy a megbízhatóság, a szakértelem, és az ügyfeleink igényeinek 100%-os szem előtt tartása mellett, ha ugyanakkora figyelmet fordítunk a technolóigai újdonságok adaptálására, termékpalettánk folyamatos bővítésére és fejlesztésére, akkor képesek vagyunk sikeresen működni és tovább haladni a 40 éve megkezdett útunkon. Mi ezzel a szemlélettel járulunk hozzá Te vagy ügyfeled otthonának fejlesztéséhez.

Lépj velünk kapcsolatba!

Tudod ki volt “A kádas”? 

Ha most megfogtunk, engedd, meg hogy elmeséljünk egy rövid visszaemlékezést, honnan is indult cégünk közel 40 éves története.

Jóval a rendszerváltás előtt járunk, amikor még Erős Gábor - cégünk tulajdonosa - édesapjánál dolgozott. 1981-ben sikerült megvásárolnia egy pincehelyiséget, amely egy régi zöldséges üzletként működött. Innen szolgálta ki első ügyfeleit, amelynek jó híre gyorsan terjedt a városban. Szorgalmas munkájának köszönhetően abból a kis pincehelyiségből sikerült felépíteni az ország egyik legnagyobb fürdőszoba bemutatótermét. Évek alatt Erős Gábor „megnyerte” magának a Kádas nevet és vált etalonná a szakmában.

Két hatalmas bemutatóteremmel várunk

Kiváló lokációban a Bécsi úton (III. kerület) és a Száva utcában (X.kerületben) várnak bemutatótermeink, hogy megkezdhesd vásárlásodat az ország legnagyobb kínálatból. Mindkét bemutatótermünk mellett ingyenes parkoló helyekkel biztosítjuk, hogy figyelmedet kizárólag fürdőszobád fejlesztésére fordítsd. Továbbá, ezt támogatja helyszínen tartózkodó szakértő kollégáink segítőkész hozzáállása is.

Várunk sok szeretettel!