Termékek

Termékpalettánk egyedi az országban. Több mint 50 nemzetközi márka termékeit biztosítjuk első kézből számodra. Kínálatunkat úgy állítottuk össze és bővítjük mind a mai napig, hogy esztétikailag tökéletes, időtálló burkolatok, szaniterek és fürdőszoba berendezések megvásárlásával tegyék lehetővé a kényelmesebb otthoni környezetet.

Célunk, hogy az igényeidhez legjobban passzoló megoldásokat mihamarabb megtaláld, ezért 9 fő termékcsoportot alakítottunk ki.

Tarts velünk és ismerd meg közelebbről termékeinket! 

Fürdőszobád berendezése – akadályok és örömök egyszerre

Egy fürdőszoba berendezése nem egyszerű feladat. Sok bonyodalommal és problémával is járhat, ha nem körültekintően választod ki a termékeket. Biztosan több történeted is hallottál környezettedből, esetleg te is tapasztaltad, hogyan képes megnehezíteni az életedet, egy-egy nem funkcionáló berendezés, különösen fürdőszobádban.

Mi, az Erős csapata azért dolgozunk és fejlődünk napról napra, hogy ez ne történjen meg veled. Segítünk és tanácsokkal látunk el, hogy a hozzád legjobban illő fürdőszoba burkolatot, csempét, bútorokat, kádat, zuhanyt, és egyéb szanitereket, kiegészítőket válaszd. Tarts velünk és találjuk meg közösen a legjobb megoldásokat, már több mint 50 márka kínálatából.